26 / 04 / 2024

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük'te hayata geçirilen yeni sanayi sitesi basına tanıtıldı. Sitenin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından 3 Nisan'da atılacak.




Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, dün Karaköprü Mahallesi’nde yapımı devam eden Yeni Sanayi Sitesi’nde gazetecilerle yaptığı bilgilendirme turunda, önce basın mensuplarına Cağ Kebabı ziyafeti verdi, ardından gelinen son nokta hakkında bilgi verdi. Başkan Ellibeş, Sanayi Sitesi’nin temelinin 3 Nisan Pazartesi günü düzenlenecek törenle, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından atılacağının müjdesini verdi

 

İlçemizin en büyük projelerinden birisi olan, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan ve Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde yapımına, yeni yılın ilk günlerinde başlanılan, Yeni Sanayi Sitesi, ilçemizin haklı gururu olarak göze çarpan en büyük eserlerden birisi. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gölcük Belediyesi işbirliği ile yapılan Yeni Sanayi Sitesi, dün son haliyle basın mensupları önünde görücüye çıktı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karaköprü Mahallesi’nde yapımı devam eden, Yeni Sanayi Sitesi’nde gazetecilerle yaptığı bilgilendirme turunda, önce basın mensuplarına Cağ Kebabı ziyafeti verdi, ardından gelinen son nokta hakkında bilgi verdi. Ancak Başkan Ellibeş, Sanayi Sitesi’nin temelinin 3 Nisan Pazartesi günü düzenlenecek törenle, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından atılacağının müjdesini vererek, tüm sanayi esnafını ve Gölcük halkını pazartesi günü saat 15.00 da atılacak temel atma törenine davet etti. 

 

İnşaat alanında Genel Kordinatör, Nihat Abiş,Başkan Yardımcıları, Kemal Kahraman Levent Değirmenci ve İbrahim Tektaş ile birlikte basın mensuplarını bilgilendiren Başkan Ellibeş’e, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’da eşlik etti. Başkan Ellibeş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, özetle şu konulara değindi: “Bildiğiniz üzere, Yeni Sanayi Sitemizin ihalesini geçtiğimiz yılın son ayında yaparak, Ocak ayının ilk gününde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimimizi yaptık. Gördüğünüz gibi 3 ay gibi kısa bir zamanda büyük bir yol aldık. Sanayi Sitemizde çeşitli büyüklüklerde, toplam 418 dükkanımız var. Mevcut kiracı esnafının dışında, çeşitli alanlarda yaklaşık 100 esnafımız için başlattığımız satışlarda yarın (bugün) son gün. Yaklaşık bu 100 esnaftan 50 tanesi dükkan almak için gerekli şartları yerine getirdiler. Ben bu projenin sanayi esnafımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah 18 ay sonra, buranın açılış kurdelasını keseceğiz.”



Gölcük Belediyesi



Geri Dön