20 / 04 / 2024

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bin 100 metre yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun bulunduğu projede gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde alanda fitness ve çocuk oyun grupları da bulunacak. Çelik yaya köprüsünün yapılacağı projede, yürüyüş yolu üzerinde aydınlatma ve sulama sistemi de yer alacak.


AÇIK HAVA SPOR SALONU


Kocaeli halkını spor yapmaya teşvik etmek, spor yapılacak alanların sayısını çoğaltmak için birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir, Gölcük Yeni Yazlık bölgesinde bin 100 metre uzunlukta yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü yürüyüş ve bisiklet yolu üzerinde vatandaşlar, spor aktivitelerini açık havada yapabilecek. Spordan sonra vatandaşların dinlenmesi ve vakit geçirebilmesi için dinlenme alanları da yapılıyor. Bu kapsamda 8 adet kamelya ve 3 adet çeşme de inşa edilecek.




Gölcük Belediyesi



Geri Dön