23 / 04 / 2024

gölcük yatırımları

gölcük yatırımları

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Dört maddenin görüşüldüğü toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüme değindi. Başkan Ellibeş, “40 milyonluk çalışma başlıyor” dedi

Gölcük Belediyesi yatırıma doymuyor!

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor. Bundan sonra da yapılacak yeni projelerle birlikte bunlar yenilerini eklemeye devam edecek.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük'teki 151 eser hizmete açılıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 151 eserin hizmete açılacağı 7. Açılış bayramı programı öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gölcük'te kavşak çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Gölcük Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük'e yürüyüş yolu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu yapım işi ihalesi, Büyükşehir İhale Salonu’nda gerçekleştirildi.

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük yatırımlarını inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden yatırımları Ve çalışmaları gezdi.

Gölcük’ün yeni projeleri masaya yatırıldı!

Gölcük Belediyesi Toplantı Salonunda Gözlementepe ve Değirmendere projelerini görüşmek üzere toplanıldı. Toplantıya katılanlar arasında yatırım projeleri ile ilgili incelemeler hakkında, birebir görüşmeler ile yapılabilecekler hakkında konuşuldu

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Gümüşe yatırım yapan kazandı! Gümüş bugün rekor kırdı!

Yeni güne rekor bir yükselişle başlayan gümüş, yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne rekor kırarak başladı ve yatırımcısına en çok kazandıran emtia yatırımlarından oldu...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

gölcük yatırımları Haberi

gölcük yatırımları


Gölcük Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısını Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti ve CHP Belediye Meclis üyeleri katılım gösterdi.

Gündem maddeleri, oy birliği ile kabul edildi

Soru önergelerinin ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin ilk maddesinde “2004 model Mercedes O403 otobüsün hibe alınması” konusu görüşüldü. Başkan Ellibeş, bu konu ile ilgili olarak “Otobüs, Gölcük Belediyesi’nin malı olacak. Gölcükspor da antrenman ve maçlara giderken bu otobüsü kullanabilecek” dedi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “2015 model sıfır kilometre İsuzu model hibe araç alımı” görüşüldü. Bu madde de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde “Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün İhsaniye Çiftlik Mahallesi, G23c.03d.4a uygulama imar planı paftası, 2, 3,...