26 / 04 / 2024

Gölcük'e yapılacak katlı otoparkın ihalesi yapıldı!

Gölcük'e yapılacak katlı otoparkın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Gölcük’te katlı otopark yapımı için harekete geçti. Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulacak olan katlı otoparkın yapım ihalesi gerçekleştirildi...




Ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak için çeşitli projeler uygulayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi park sorununu gidermek için de çalışmalar yapıyor. Dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanmasını sağlamak için çok katlı otopark projeleri geliştiriliyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Gölcük’te katlı otopark yapımı için harekete geçti. Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulacak olan katlı otoparkın yapım ihalesi gerçekleştirildi. 150 araç kapasiteli olacak otopark, bodrum kat ve dört normal kattan oluşacak. Otoparkın her katında 30 araçlık park yeri bulunacak. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ihale oturumuna beş firma teklif verdi. En düşük teklif 1 milyon 876 bin lira ile Aktürkoğlu İnşat’tan gelirken, en yüksek teklifi 2 milyon 139 bin lira ile İlhan Akbayır İnşaat verdi.



Pirsus Haber


Geri Dön