25 / 04 / 2024

gölcükteki katlı otopark ne zaman başlayacak

gölcükteki katlı otopark ne zaman başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Gölcük’te katlı otopark yapımı için harekete geçti. Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulacak olan katlı otoparkın yapım ihalesi gerçekleştirildi...

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

İncirliova İstiklal Mahallesi'nde 7 katlı otopark geliyor!

İncirliova Belediye Meclisi, İstiklal Mahallesi’nde 7 katlı otopark yapma kararı aldı. Başkan Gürşat Kale, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda bir adım atmamasından dolayı girişimlere başladık” dedi.

Güngören katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Güngören İlçesi, Kasım Sokak, Yol Katlı Otopark Alanına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’na talip aranıyor!

Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Çankaya Belediyesi’nden geri aldığı Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nı 10 yıllığına kiraya verecek. Meclis’te görüşülen karara, CHP ve MHP grupları “Belediye işletsin” diyerek itiraz etti. Ancak, karar oyçokluğuyla geçti.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

gölcükteki katlı otopark ne zaman başlayacak Haberi

gölcükteki katlı otopark ne zaman başlayacak


Ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak için çeşitli projeler uygulayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi park sorununu gidermek için de çalışmalar yapıyor. Dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanmasını sağlamak için çok katlı otopark projeleri geliştiriliyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Gölcük’te katlı otopark yapımı için harekete geçti. Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulacak olan katlı otoparkın yapım ihalesi gerçekleştirildi. 150 araç kapasiteli olacak otopark, bodrum kat ve dört normal kattan oluşacak. Otoparkın her katında 30 araçlık park yeri bulunacak. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ihale oturumuna beş firma teklif verdi. En düşük teklif 1 milyon 876 bin lira ile Aktürkoğlu İnşat’tan gelirken, en yüksek teklifi 2 milyon 139 bin lira ile İlhan Akbayır İnşaat verdi.



Pirsus...