28 / 03 / 2024

Gold Residence Emek ile Kepez'de yeni bir güneş doğuyor!

Gold Residence Emek ile Kepez'de yeni bir güneş doğuyor!

Firma: EKŞ Ekşioğlu İnşaat

Proje: Gold Residence Emek

Antalya Kepez'de hayata geçirilen Gold Residence Emek projesine satışlar başladı. Projede 290 daire ile 30 ticari birim bulunuyor. 



EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Gold Residence Emek  projesi Antalya'nın Kepez bölgesinde yer alıyor. 22 bin metrekare arsa alanına sahip projede 290 adet konut ile 30 ticari ünite yer alıyor.


"Kepez'de yeni bir güneş doğuyor" sloganıyla tanıtılan Gold Residence Emek projesindeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 87 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 80'i yeşil alan olan Kepez Gold Residence Emek projesi 54 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede satışlar başladı. 


Kepez Gold Residence Emek projesinde 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, spor salonu, sauna, hamam, sosyal tesis alanı, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, yeşil alan, özel peyzaj düzenlemesi yürüyüş alanı yer alıyor. 


Satış ofisi: Güzeloba Mahallesi Yaşar Sobutay Bulvarı No: 87 Muratpaşa/Antalya


Tel: 0(530) 134 35 74
Web: http://eksholding.com.tr/


projeye sor



Geri Dön