18 / 04 / 2024

GoldMaster yeni vantilatör seçenekleri!

GoldMaster yeni vantilatör seçenekleri!

Yatay ve oval olmak üzere salınım fonksiyonları olan GoldMaster ayaklı vantilatörleri; zarif yuvarlak tabanı, 60 dakikaya kadar kurulabilen zamanlayıcı özelliği, 50W güçlü performansı ve sessiz çalışma özellikleri ile ön plana çıkıyor...




Yazın sıcaklardan bunalan kişilerin imdadına GoldMaster vantilatörleri yetişiyor. Kavurucu yaz sıcaklarında vantilatörleriyle sizi serinleten, ergonomik ve şık tasarımı ile de göze hitap eden GoldMaster, herkesin ihtiyacına uygun bir model bulabileceği vantilatör çeşitlerini tüketiciyle buluşturuyor. 



Yatay ve oval olmak üzere salınım fonksiyonları olan GoldMaster ayaklı vantilatörleri; zarif yuvarlak tabanı, 60 dakikaya kadar kurulabilen zamanlayıcı özelliği, 50W güçlü performansı ve sessiz çalışma özellikleri ile ön plana çıkıyor.


3 farklı hız seçeneği ile havanızı değiştiren GoldMaster vantilatörlerinin 100-130 cm olan stand (gövde) yüksekliği, 400mm pervane çapı ve 1,6 m güç kablosu uzunluğu bulunuyor. GoldMastervantilatör modelleri kaliteli ve dayanıklı AS, PP pervane çeşitleriyle etkili serinlik sağlıyor.


 


Geri Dön