19 / 04 / 2024

My Towerland ve My Home Maslak'ta 50 ay sıfır seçeneğiyle!

My Towerland ve My Home Maslak'ta 50 ay sıfır seçeneğiyle!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu, hemen taşınmaya uygun My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yüzde 50 peşin, 50 ay sıfır faiz seçenekleri ve faizsiz ara ödeme fırsatlarının yer aldığı yeni bir kampanya başlattı.




Yılın son kampanyasında ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak ve modern dünyanın yeni kenti Ataşehir’de hayata geçirilen My Towerland projelerinde geçerli olacak kampanya esnek ödeme kolaylıkları sunuyor.


ATAŞEHİR, FİNANSIN YENİ MERKEZİ  

İstanbul’un son yıllarda en gözde semti olan Ataşehir’in yıldızı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ile birlikte daha da parladı.

Anadolu yakasının üst gelir grubunun çekim merkezi haline gelen Ataşehir, İstanbul’un son dönemde en çok prim yapan lokasyonları arasında yer alıyor. Anadolu yakasının en gözde semtlerinden Bağdat Caddesi ve çevresindeki binaların eskiliği ve beklenen İstanbul depreminin oluşturduğu riskler nedeniyle yeni ve depreme karşı dayanıklı binaların Ataşehir’e inşa edilmesi bölgenin cazibesini artırıyor. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Ataşehir’de hayata geçirdiği, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı ve kat planlarına sahip,  %100 yenilenebilir enerji kullanılan doğa dostu proje My Towerland projesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezine yürüme mesafesindedir.

Çevreyolu bağlantıları sayesinde Boğaziçi köprüsüne ve FSM köprüsüne sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Ataşehir’de AVM’lerden restoranlara, hastanelerden eğitim kurumlarına kadar tüm seçenekler yanı başınızda bulunduğu My Towerland projesi 2.535 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1,4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projenin %87’si yeşil alandan oluşmaktadır.

Çağdaş kentleşmenin simgesi olan Ataşehir'in en değerli bölgesinde kurulan My Towerland, modern ve özgün anlayışıyla benzerlerinden çok farklı bir noktada. Bulunduğu arazinin konumunu kulelerinin yüksekliği ile birleştirerek size Ataşehir'den İstanbul'un tüm güzelliğini ve denizin en derin mavisini tüm ihtişamıyla seyretme imkânı sunuyor

MASLAK’TA AĞAOĞLU İMZASI 

Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak’ta hemen taşınmaya uygun My Home Maslak projesi, ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkıyor. 

TEM otoyoluna ve FSM köprü bağlantısı ile bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlayan My Home Maslak üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere olan yakınlığı ile sağladığı zaman tasarrufu yaşamımızı kolaylaştırıyor. 

My Home Maslak’ta 1+0, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1, ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 26.200 m2 üzerinde hayat bulun My Home Maslak’ta 3 Blok’ta toplam 786 konut bulunuyor.  Optimum m2 kullanım alanı düşünülerek planlanan dairelerde ferahlık ve fonksiyonellik ön planda tutularak, doğa ile iç içe çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, kapalı otaparkı ve güvenli site yaşamıyla şehrin merkezi Maslak’ta yeni bir dünya sunuyor.

Şehrin karmaşasından uzak ama şehrin tam ortasında yaşam hayali, My Home Maslak’ta gerçek oluyor. Özel tasarım bahçe balkonlar ile gökyüzünde bahçe keyfi günün yorgunluğunu unutturuyor. 


Geri Dön