25 / 04 / 2024

Goldstein Ailesi: Re/Max Türkiye ile yollarımızı ayırmadık

Goldstein Ailesi: Re/Max Türkiye ile yollarımızı ayırmadık

Akşam gazetesinde yayınlanan "Goldstein ailesi RE/MAX Türkiye ile yolunu ayırdı" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı açıklandı



Goldstein Ailesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"RE/MAX Türkiye ile birlikte son 12 yıl içinde sektörde ciddi bir profesyonelleşme başlamıştır. Bunu tüm şirketlerimizle birlikte desteklemekteyiz.  Şirketlerimiz tamamen yerel sermaye ve aynı sermayedarların hisseleri ile gelişmesini hızlandırmaktadır.  Türkiye RE/MAX,  Avrupa'da ve dünyada lider ülke olarak tanınmaktadır.  Vizyonumuz: Her ailenin RE/MAX li gayrimenkul danışmanı olmasıdır.  Bildiğiniz gibi RE/MAX Türkiye 3. kez Avrupa 1. si olmuştur.  2009'da bu tekrarlanmıştır.  Birçok ofisimiz ve gayrimenkul danışmanımız da geçen haftaki RE/MAX Dünya Kongresi'nde birçok ödül almıştır.
Son 2 yıl içinde kurumumuz daha büyük atılımlara hazırlanmak için, Kalder ile işbirliği yaparak kurumsallaşma adına büyük adımlar atmıştır. 2010 yılı ve sonrasında sektörün daha da profesyonelleşmesi için, gayrimenkul alıcısı ve satıcısını mutlu edecek yeni onlarca hizmet ile yanlarında olacağız.  2010'da en az 400 yeni istihdam sağlamayı planlamaktayız."

İlgili haber

Goldstein ailesi 'Remax Türkiye' ile yolunu ayırdı


Geri Dön