20 / 04 / 2024

Gönül Evleri Kağıthane'de 450 bin TL'ye!

Gönül Evleri Kağıthane'de 450 bin TL'ye!

Hemen teslim edilen Gönül Evleri'nde 2+1, 3+1, 3+1+teras, 3+1+bahçe teras şeklinde 105 konut bulunuyor



Fiyatların 295 bin TL ile 450 bin TL arasında değiştiği Gönül Evleri´nde 2+1, 3+1, 3+1+teras, 3+1+bahçe teras şeklinde 105 konut bulunuyor.

5 ve 6 katlı 7 bloktan meydana gelen Gönül Evleri'nde konutların alanları 90 ile 113 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Temeli 2006 yılında temeli atılan projede yaşam, 2009 yılından bu yana devam ediyor.

Gönül Evleri Kağıthane'de 2+1'lerin fiyatları 295 bin TL ile 340 bin TL arasında değişiyor, 3+1'ler 355 bin TL ile 410 bin TL arasında değişiyor, 3+1 bahçeli daireler 450 bin TL'ye satılıyor, teraslı 3+1'ler ise 400 bin TL'ye satılıyor. 

Gönül Evleri'nde yüzde 35 peşinat sonrası kalan tutar için 60 aydan 120 aya kadar varan sürelerde sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Vadeler, çekilen kredi miktarına göre uzayıp kısalabiliyor.

5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alana sahip olan projenin sosyal alanlarında kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor. Ayrıca her dairede 8,5 metrekarelik depo alanı ve kapalı otopark bulunuyor.

7 bin 376 metrekare arsanın üzerine 19 bin 581 metrekare inşaat alanına sahip olan Gönül Evleri, Akın İnşaat tarafından Kağıthane'de inşa edildi.

Yapı Tekniği
Depreme dayanıklı radye temel, betonarme karkas, ısı yalıtım yönetmeliğine uygun kalınlıkta tuğla duvar üzerine mantolama, temel ve bodrumlarda su yalıtımı için bohçalama ve ısı yalıtımı, iç duvarlarda ses yalıtımını sağlayan kalınlıkta tuğla duvar, daireler arası bitişik duvar ve ses yalıtımı gibi yapı tekniklerinin kullanıldığı Gönül Evleri´nde her türlü alt yapı teknik hizmet garantisi kapsamında. Dairelerde yapısal emniyet özelliklerinin yanı sıra teknik ekipmanların tümü son teknoloji ürünü ve bu ürünlerin tamamı yine garanti kapsamında.

Garaj
Her daireye 1 adet kapalı otopark imkanı.

Depo
Her daireye 1 adet kapalı depo.

İç Kapılar
Amerikan panel kapı.

Dış Kapılar
Ahşap görünümlü çelik kapı.

Tavanlar
Salon, odalar, koridor ve antre çimento esaslı sıva üzeri su bazlı boya.

Banyolar
Zemin ve duvarlar birinci sınıf Vitra markalı fayans ve seramik.

Mutfak Dolapları
Muban markalı suntalam gövdeli, İtalyan gövdeli birinci sınıf hazır mutfak ve laminat kaplama tezgah. Ankastre ürünleri Franke markadır.

Vitrifiye ve Armatürler
Birinci sınıf ithal Vitra ve Artema armatür.

Banyo Aksesuarları
Projesine göre hazır Muban marka banyo dolabı ve granit ithal duş teknesi ve duş kabini, akrilik küvet. Kromajlı birer adet havluluk, tuvalet kağıtlığı, sabunluk, askı ve havlupan radyatör.

Diğer Aksesuarlar
Salonlarda ve odalarda kartonpiyer.

Isıtma
Her daire için müstakil doğalgaz, ısınma ve sıcak kombi ile yapılacaktır, tüm mekanlarda panel radyatör, banyolarda havlupan ve Vaillant Proterm markalı kombi kullanılmıştır.

Yangın
Kapalı otoparkta Spring sistemi, her kat holünde yangın dolabı, mutfakta duman ve gaz kaçağı algılama dedektörü.

Sıhhi Tesisat
Her daireye resmi su sayacı, hidrofor.

Elektrik
TSE standartlarına uygun malzemeler, elektrik panosunda aydınlatma, priz sistemleri, 1. Sınıf yerli anahtar ve prizler, ıslak hacim ve balkonlarda aydınlatma armatürleri.

TV Sistemi
Merkezi anten sistemi, tv prizi, uydu, kablolu TV, Digiturk ve Dsmart HD yayına uygun tesisat.

Asansörler
Her kat holünde TSE standartlarına uygun 1 adet asansör.

Güvenlik
Site çevre sınırlarında site güvenliği tarafından izlenen CCRV kameralar, zemin ve 1. Katlar için hırsız alarm sensörü. Blok giriş ve daireler arası interkom, site girişi ve daireler arası dahili telefon, garajdan dairelere direk ulaşım, projesine uygun yerlerde gaz ve duman dedektörleri.

0 212 294 87 90

www.gonulevleri.net
[email protected]



Ebru DUMAN/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön