28 / 03 / 2024

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı. Köprü üzeri  Ankara  istikametine trafik akışı tamamen sağlanırken İstanbul istikametinde çalışmalar devam ediyor.


KÖPRÜ ALTINDAKİ KAVŞAK HİZMETE GİRDİ


Güney yan yol da kısmen trafiğe açıldı. Akademi Hastanesi ile MOBESKO arası trafiği Sakarya istikametine tek yönlü açıldı. Çuhane Caddesi döner sinyalizasyon bağlantısı yapılarak trafiğe açıldı. Köprü altındaki döner kavşak da tamamen hizmete girdi. Kuzey yan yol istikameti ise kısmen hizmet veriyor. Bu kısımda çalışmalar devam ediyor. Köprü üstü İstanbul istikametinde de çalışmalar sürüyor.



D-100 TRANSİT OLACAK


Proje tamamlandığında köprülü kavşağın üst kısmı araçlar için transit hale gelecek. Çuhane Caddesi’ne ve Yahya Kaptan yönüne dönüşler köprü altından rahat bir şekilde yapılacak. AVM’den çıkan araçlar da yan yolları kullanarak ulaşım sağlayacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön