29 / 03 / 2024

Gördes TOKİ 2. etap geliyor!

Gördes TOKİ 2. etap geliyor!

Gördes Belediyesi, vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için konut projelerine devam ediyor. Daha önce 1. Etap TOKİ, Gördes Belediyesi Sosyal Konutları ve Akdeniz Apartmanıyla devam eden konut projelerine 2. Etap TOKİ Projesi de eklendi.




Gördes Belediyesi, vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için konut projelerine devam ediyor. Daha önce 1. Etap TOKİ, Gördes Belediyesi Sosyal Konutları ve Akdeniz Apartmanıyla devam eden konut projelerine 2. Etap  TOKİ  Projesi de eklendi.


Başvuruların fazla olması konut sayısını artıracak...

Gördes Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Atatürk mahallesine inşa edilecek olan 63 adet daire için başvurular başladı. 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek olan TOKİ konutlarına vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. TOKİ yetkilileri fazla başvurunun olması halinde proje revize edilerek konut sayısında artış yapılabileceği bildirdi.


Atatürk Mahallesinde inşa edilecek konutlar B1 tipinde olacak. Toplam 63 konutun bulunduğu proje 4 bloktan meydana gelecek. 2+1 olan daireler 83 metre kareden oluşacak.


Ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat daha...

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, TOKİ 2. etap projesinin ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat daha olduğunu söyledi.


Vatandaşların 180 aydan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabileceğini ifade eden Başkan Muhammet Akyol “ Geçtiğimiz hafta Ankara'ya yapmış olduğumuz ziyaretlerde önemli temaslar bulunduk. Bunlardan bir tanesi de TOKİ içindi. Bu konuda bizlere desteklerinden dolayı Ak Parti Manisa Milletvekillerimize ve TOKİ Başkanımıza tüm Gördes halkı adına teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ilçemize daha önce kazandırdığımız, TOKİ konutlarıyla vatandaşlarımızın takdirini kazanmıştık. Şuan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımız gerçekten çok memnun. Bu memnuniyet ve olumlu tepkiler vatandaşlarımızın 2. etap için istekli olmalarını sağladı. Daha önce yaklaşık 1500 vatandaşımızdan ön başvuru almıştık. Bu başvurular ve dolayısıyla vatandaşımızın istekli oluşu 2. etap için elimizi güçlendirdi.  TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 63 konut inşa edilecek. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Başvurularımız belediyemiz beyaz masada başladı. Daha önce ön başvuru yapan vatandaşlarımızın da başvuruyu yapmakları gerekiyor." şeklinde konuştu.



Gördes Belediyesi




Haber 5 Eylül Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gördes Belediyesi, vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için konut projelerine devam ediyor. Daha önce 1. Etap TOKİ, Gördes Belediyesi Sosyal Konutları ve Akdeniz Apartmanıyla devam eden ilçedeki konut projelerine 2. Etap TOKİ Projesi de eklenmiş oldu. Gördes Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Atatürk Mahallesine inşa edilecek olan 63 adet daire için başvurular başladı. 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek olan başvurulara vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. TOKİ yetkilileri fazla başvurunun olması halinde projenin revize edilerek konut sayısında artış yapılabileceğini bildirdi. Atatürk Mahallesinde inşa edilecek konutlar B1 tipinde olacak. Toplam 63 konutun bulunduğu proje 4 bloktan oluşacak ve 2+1 olan daireler 83 metrekare olarak inşa edilecek. 


BÜYÜK FIRSAT 


Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, TOKİ 2. etap projesinin ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat daha olduğunu söyledi. Vatandaşların 180 aydan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabileceğini ifade eden Başkan Muhammet Akyol, "Geçtiğimiz hafta Ankara'ya yapmış olduğumuz ziyaretlerde önemli temaslarda bulunduk. 

Bunlardan bir tanesi de TOKİ içindi. Bu konuda bizlere desteklerinden dolayı AK Parti Manisa Milletvekillerimize ve TOKİ Başkanımıza tüm Gördes halkı adına teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ilçemize daha önce kazandırdığımız, TOKİ kornalarıyla vatandaşlarımızın takdirini kazanmıştık. Şuan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımız gerçekten çok memnun. Bu memnuniyet ve olumlu tepkiler vatandaşlarımızın 2. etap için istekli olmalarını sağladı. Daha önce yaklaşık bin 500 vatandaşımızdan ön başvuru almıştık. 

Bu başvurular ve dolayısıyla vatandaşımızın istekli oluşu 2. etap için elimizi güçlendirdi. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 63 konut inşa edilecek. 


İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Başvurularımız belediyemizin beyaz masa biriminde başladı. Daha önce ön başvuru yapan vatandaşlarımızın da başvuruyu yapmaları gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için belediyemiz web sitesini ve beyaz masayı ziyaret edebilirsiniz."dedi. 




5 Eylül Gazetesi


Geri Dön