25 / 04 / 2024

Görüntülü arayarak ev gezme dönemi!

Görüntülü arayarak ev gezme dönemi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarına da sıçradı. Satışların sekteye uğramasını istemeyen emlakçılar, görüntülü hizmet dönemine geçti.



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. Uçuşlar durdu, sınır kapıları kapandı, eğitime ara verildi, firmalar evde çalışma modeline geçti, hafta sonları sokağa çıkma yasağı geldi. Endişelendiren küresel salgın hayatımızı öyle etkiledi ki gayrimenkul ilanlarını da yansıdı. 

Görüntülü arayarak ev gezme dönemi!

Görüntülü Arama İle Gezilebilir

Emlak satışlarının sekteye uğramasını istemeyen emlakçılar, bu kapsamda önlemler almaya devam ediyor. Satışların dijital ortama taşınmasıyla ev ilanları da değişti. Görüntülü hizmet dönemine geçen emlakçılar, ilanlara ''Görüntülü Arama İle Gezilebilir'' seçeneğini ekledi. 

Bu durumda ev almak isteyenler ya da ev kiralamak isteyenler, evden çıkmadan istediği evi inceleyebiliyor. İlan sahibi ev sahipleri, müteahhitler ya da emlakçılar müşterilerine evi canlı bağlantıyla gezdiriyor.

Görüntülü arayarak ev gezme dönemi!

Tapu işlemlerine internet kolaylığı

Tapu işlemlerinin analizinin ardından bugün itibariyle kat irtifakı/kat mülkiyeti işlemlerine ve bu işlemlere bağlı olarak yapılacak ve cins değişikliği işlemleriyle ilgili istekler, webtapu sistemi üzerinden başvurulup ya da e-randevu/çağrı merkezi üzerinden randevu alınıp karşılanacak.

Tapu işlerine internet kolaylığı!

Koronavirüs 'Web-Tapu'yu yaygınlaştırdı!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön