26 / 04 / 2024

Göztepe Four Winds'te 60 ay vade seçeneği!

Göztepe Four Winds'te 60 ay vade seçeneği!

Taş Yapı imzalı Four Winds, İstanbul'un en seçkin yerinde olmasıyla dikkat çekiyor. 44 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Four Winds Projesi'nin yüzde 93'ü yeşil alan...



Taş Yapı tarafından hayata geçirilen Four Winds, İstanbul'un en seçkin yerinde olmasıyla dikkat çekiyor. Four Winds Residence, eğlencenin. alışverişin, kültürün ve sanatın da merkezinde olması ile ön plana çıkıyor. 

Taşyapı güvencesiyle yaşama hazır olan Four Winds, yemyeşil bahçeleri ile Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. 44 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen Four Winds Projesi'nin yüzde 93'ü yeşilliklerden oluşuyor. 


TOPLAM 500 DAİRE


4 blok halinde projelendirilen Four Winds, toplam 500 daire yer alıyor. 4+1, 3+1 ve 2+1 daire tiplerinin mevcut olduğu projede, metrekareler 117 ile 350 metrekare arasında değişiyor. Four VVinds'de, sakinlerine bir günü dolu dolu yaşaması ve günün her anından keyif alması için her şey en ince detayına kadar sunuluyor. 


60 AY VADE İLE İÇİNDE YASARKEN ÖDEYİN


Four Winds Residence, müşterilerine uygun ödeme imkanı da tanıyor. Son dokunuşlarda dahil olmak üzere tamamen yaşama hazır olan Four Winds'te, hemen bugün taşınarak ayrıcalıklı ve delüks bir hayata başlamak mümkün. Anahtar tesliminin anında yapıldığı Four Winds Reidence'ta, peşin ödemesiz '60 ay vade ödeme seçenekleri mevcut. 



Yeni Şafak




Geri Dön