25 / 04 / 2024

Göztepe Four Winds'te 60 ay vade imkanı!

Göztepe Four Winds'te 60 ay vade imkanı!

Firma: Taş Yapı

Proje: Four Winds

Taş Yapı tarafından hayata geçirilen Four Winds, şehrin en seçkin yerinde olmasıyla dikkat çekiyor. Four Winds Residence, eğlencenin, alışverişin, kültürün ve sanatın da merkezinde olması ile ön plana çıkıyor.



Manzarası da konumu gibi eşsiz... 

Four Winds'te her gün, Adalar'dan Tarihi Yarımada'ya kadar uzanan benzersiz bir İstanbul manzarası ile başlıyor. Güneş, Adalar'ın üzerinde yükselirken, masmavi deniz Four VVinds'e karşı boylu boyunca uzanıyor. Adalar'dan başlayıp Kalamış Marina'dan Çamlıca Tepesi'ne dokunan, eski İstanbul'dan Yeşilköy sahillerine uzanan benzersiz bir görsel şölen ve 360 derece İstanbul manzarası Four VVinds'te sizi bekliyor. Four VVinds sakinlerine de, tüm katlarda, balkonlarında kahvelerini yudumlarken bu manzaranın tadını çıkarmak kalıyor. 

Four Winds'in çevresi de kendisi gibi yemyeşil İstanbul'un nefes alan parkları ve sahil şeridi Four VVinds'in yanı başında... 

Four Winds'te yeni komşularınız doğa ve yeşil. Four VVinds'in, sakinlerine sunduğu yeşil alanlar sadece kendi arazisiyle sınırlı değil. Four VVinds'in çevresinde de birçok park ve yeşil alan bulunuyor. Bağdat Caddesi'nden uzaklaşmadan, çocuklarınızı rahatlıkla götürebileceğiniz, doğa ile buluşabileceğiniz, Özgürlük Park'ın dan Göztepe 60. Yıl Parkı'na, Kalamış Parkı'ndan Yoğurtçu Parkı'na en güzel yeşil alana sahip parklar hemen yarıı başınızda. Deniz havası alabileceğiniz sahil şeridi ise yalnızca birkaç adım ötenizde. Güne enerjik bir başlangıç yapmak ya da günün yorgunluğunu sakin bir yürüyüş ile geride bırakmak için Caddebostan Sahili, Four VVinds sakinlerine yalnızca beş dakika uzaklıkta. 


Yeşil alan ile benzersiz bir yaşam... 

Four Winds, yemyeşil bahçeleri ile Türkiye'de bir ilk olma özelliğini de taşıyor. 44 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen Four VVinds'in çok büyük bir bölümü yeşil alanlardan oluşuyor. Bu da demek oluyor ki Four VVinds'te yaşayacak olan ayrıcalıklı aileleri, sadece % 7'si binalardan oluşan, % 93'ü ise tamamen yeşilliklerle kaplı bir yaşam alanı bekliyor. 


Dünya Real Estate


projeye sor



Geri Dön