26 / 04 / 2024

Gplus Güneşli 'de metrekaresi 4 bin liraya ofis!

Gplus Güneşli 'de metrekaresi 4 bin liraya ofis!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus

Mar Yapı tarafından İstanbul-Güneşli'de hayata geçirilen G Plus projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları minimum 4 bin liradan başlangıç gösteriyor...




Rezidans, ofis ve alışveriş merkezi gibi çoklu yaşam alanlarını bir araya getirecek konseptte tasarlanan  G Plus  at Divan Residence projesi  Mar Yapı  imzası taşıyor. Güneşli’de yer alan G Plus projesinde satışlar sürüyor. 3 etaptan meydana gelen Güneşli G Plus, 32 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


G Plus at Divan Residence projesinde 47 metrekare stüdyo daireler 227 bin lira, 60 metrekare 1+1 daireler ise 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 254 adet rezidans, 40 mağaza ve ofis birimlerinin mevcut olduğu projede ofislerin alan büyüklüğü 77 metrekareden başlıyor, 146 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor.


 Gplus Güneşli de metrekaresi 4 bin liraya ofis!


Güneşli G Plus 'ta ofisler minimum 4 bin liralık metrekare birim bedeli ile satılıyor. G Plus at Divan Residence projesinin teslimat süreci 2013 yılının Aralık ayında başlayacak. Projede ofis bedelinin yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


G Plus projesinde spa ve sauna merkezi, kapalı otopark, fitness salonu,  fin hamamı, güvenlik gibi olanaklar bulunuyor. 



0 212 543 76 77

http://www.gplus.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön