19 / 04 / 2024

Gram altın çıldıracak! Analistler gram altının çıldıracağı tarihi verdi, hemen öğrenin geri kalmayın

 Gram altın çıldıracak! Analistler gram altının çıldıracağı tarihi verdi, hemen öğrenin geri kalmayın

Gram altın fiyatlarında uzun bir aranın ardından yeniden yükseliş başladı. Analistler gram altının çıldıracağı ve yükseleceği tarihi verdi. Gelin bu tarihe birlikte göz atalım...



Altın fiyatlarında uzun süreden bu yana yaşanan düşüş, yastığının altında altın olanlar vatandaşları ciddi derecede üzüyordu. Altındaki düşüşün ardından altına yönelen vatandaşlar gram altın cephesinden kısa süre içerisinde 55 TL gibi bir rakamdan kar etmiş oldu. Vatandaşlar şimdi gram altın fiyatlarının tam anlamıyla ne zaman yükseleceğini merak etmeye başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön