23 / 04 / 2024

''Gram altın için son fırsat'' diyen İslam Memiş'ten nefes kesen açıklama geldi! Altın fiyatları bu kadar olacak...

''Gram altın için son fırsat'' diyen İslam Memiş'ten nefes kesen açıklama geldi! Altın fiyatları bu kadar olacak...

Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken İslam Memiş'ten yatırımcılara ''gram altın için son fırsat'' açıklaması geldi. Altın fiyatları ne olacak? İşte ayrıntılar...



Altın fiyatklarındaki hareketlilik haftanın ilk işlem gününde de devam ediyor. Gram altın 1000 lira seviyelerini geçerken İslam Memiş'ten nefes kesen açıklama geldi. 

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını yakından ilgilendirecek açıklama yaptı. ''Altın için son fırsat'' diyen İslam Memiş, Ağustos ayını işaret etti ve yıl sonundaki rakamı açıkladı.

Geçen hafta piyasalar yönününde bir hayli hareketli geçti. Yurt içinde TCMB tarafından yayımlanan Enflasyon rakamları ön plana çıkarken ABD Merkez Bankası faiz kararı, enflayon rakamları ve ABD büyüme verileri takip edildi.

Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları yıl sonunda kaç lira olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön