23 / 04 / 2024

Gram altını olanlar hemen baksın! Bu senenin en yüksek seviyesinde!

Gram altını olanlar hemen baksın! Bu senenin en yüksek seviyesinde!

Gram altına yatırım yapanlar altındaki son durumu merak ediyor. Gram altın kaç lira, gram altının yükselişi devam edecek mi sorularının cevapları araştırılıyor. İşte gram altın ile ilgili tüm detaylar 14 Kasım 2022 fiyat listesi…



Gram altın 2022 yılının en parlak dönemini yaşayarak yatırımcısını mutlu ediyor. Altında beklenen yükseliş süreci başladı. 2022 yılının nisan ayından bu yana durağan bir seyir izleyen altın beklenen hamleyi yaparak yükselmeye başladı. Gram altın bugün bin 58 lira seviyelerine kadar yükseldi. Dolar ve euro’da inişli çıkışlı dalgalı seyir görülürken altın yatırımcısını üzmeden yükselişine devam ediyor.

Gram altın yatırımcısının en çok merak ettiği konu ise altındaki yükselişin devam edip etmeyeceği ve gram altının kaç liraya kadar yükseleceği.

Altın piyasalarını yakından takip edenlerin her değerlendirmesini dikkatle izlediği ekonomist İslam Memiş, gram altının 1600 seviyelerine kadar yükseleceğini söylemişti.

Gram altın kasım ayı başında psikolojik sınırı aşarak yukarı yönlü seyrine start verdi. 1000 lira sınırını aşan altının bundan sonra aşması gereken direnç 1200 lira. Memiş’e göre gram altın 1200 lira olduktan sonra yükseliş hızını kesmeden önce 1400 daha sonra da 1600 liraya tırmanacak.

Peki gram altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön