19 / 03 / 2024

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, net rakam vererek gram altının yıl sonundaki rakamını açıkladı. İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının son derece çalkantılı günler yaşadığı bu günlerde tüm piyasalardaki gelişmeler ile ilgili olarak yeni değerlendirme ve açıklamalarda bulundu. Ekranlarda tekrar 1000 liranın altını gören gram altın fiyatı için 'Gram altında yılın sonu öngörüsü değişti mi?' sorusunu cevaplayan uzman İslam Memiş, son derece kritik bir iddiada bulundu.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığına her defasında vurgu yapan İslam Memiş, ilk olarak döviz rakamları hakkında konuştu:

"Dolar - lira kuru serbest piyasalarda 18.61-63 Türk Lirası aralığında. Euro – lira serbest piyasalarda 18.02-08 Türk lirası seyirlerinde. Daha önceki haftalarda da dolar - lirada makas aralığı hakimdi, şimdi euro - lirada makas aralığı mevcut. Euro dolar paritesi 0.97 civarlarında. Petrol fiyatlarında senenin son çeyrek diliminde 120-130 dolara kadar olan çıkışlar mümkün olabilir. Her yükseliş ise pompa fiyatlarına da aynı şekilde zam olarak yansıyacaktır, bu ise kaçınılmaz bir son olacaktır."

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön