19 / 04 / 2024

Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz Türker tarafından kuruldu...



Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz Türker tarafından kuruldu.

Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu: A-Gayrimenkul ve Yatırım 1-Yurt içinde ve yurt dışında yap-sat karşılığı yöntemiyle binalar, işyerleri, kooperatif evleri, organize sanayi siteleri, bina siteleri, konut projelerinin alım satımı kiralanması,kiraya verilmesi, komisyonculuğu mümessilliği işleri ile iştigal etmek. 2-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, dekorasyon işleri yapabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir.İpotek verebilir ve ipotekleri fesh edebilir.şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 3-Şirket kanun ve mevzuat hükümleri dairesinde şirket amaç ve konusuna giren işlerle ilgili yerli ve yabancı sermaye ve ortaklıklarla işbirliği yapmak,yeni iştirak ve ortaklıklar kurmak,know how lisans,patent, imtiyaz, telif hakkı, ticaret ünvanı,marka gibi gayri maddi haklar iktisap etmek, kullanmak, devralmak, devretmek ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak, faaliyet için her türlü iç ve dış istikraz işlemleri yapmak, yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak olan serbest ticaret bölgelerinde faaliyet göstermek, distribütörlük, mümessillik almak,vermek,yapmak ve yaptırmak konularıyla ilgili olarak iştigal etmek. B- Danışmanlık Hizmetleri 1-Şirket genel olarak yurt içinde, gerekse yurt dışındaki ülkelerle ilgili ticari konularda, aracılık ve komisyonculuk hizmetlerinde özel ve kamu kesimindeki gerçek ve tüzel kişilere müşavirlik ve danışmanlık hizmeti yapmak. 2-Özel ve kamu kesimindeki gerçek ve tüzel kişilere bunlara ait işletmelere yönetim, personel, insan kaynakları ve ticari konularda her türlü danışmanlık hizmeti yapmak. 3.Konusu ile ilgili her türlü işlerde aracılık ,danışmanlık yapmak. 4-Şirket konuları ile ilgili yerli yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yaparak yeni şirketler kurabilir,kurulmuş şirketlere iştirak edebilir.Şirket konusu ile ilgili danışmanlık ve organizasyon hizmetlerinde bulunabilir.


Geri Dön