26 / 04 / 2024

Graniser, 27.UNICERA Fuarı’nda 24 yeni tasarımını tanıttı!

Graniser, 27.UNICERA Fuarı’nda 24 yeni tasarımını tanıttı!

Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Graniser yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.



Londra merkezli yatırım fonu Bancroft ve EBRD’nin (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) tüm hisseleri alması sonucunda yoluna %100 yabancı sermaye ile devam eden Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı.


Graniser, bu yıl beyaz ve krem tonlarının ağırlıklı olarak kullandığı 500 metrekarelik standında taş, traverten, doğal ve ahşap dokulardan oluşan 24 yeni tasarımları ile hem yerli, hem de yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. 


80x80 ebatlarında Madison, Charlotte, Sierra ve Santa Fe serilerinin yanı sıra Royal, Juliette, Monett ve El Dorado serileri Graniser’in standında dikkatleri üzerine çeken başlıca ürünlerdi. 


Unicera Fuarı’nın kendileri için çok verimli geçtiğini belirten Graniser Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç; “ Yaptığımız görüşmeler bizler için yeni pazarların açılmasını sağladı. Fuarda bir çok yeni iş bağlantısı yapma imkanı bulduk. Kurulduğumuz günden bugüne, kalite anlayışımızdan ödün vermeyen modern çizgimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile yaşam alanlarını daha keyifli hale getirmeye devam ediyoruz. Graniser olarak yeni yatırımlarımızla önümüzdeki dönemlerde ürün yelpazemizi genişletmeyi amaçlıyoruz” dedi.


Graniser Seramik Hakkında : Seramik üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet veriyor. 

1999 yılında kurulan Graniser, geldiği noktada 60’a yakın ülkeye ihracat yapıyor. 



Geri Dön