26 / 04 / 2024

Green Hıll projesi 8 ay sonra teslim edilecek!

Green Hıll projesi 8 ay sonra teslim edilecek!

Muğla-Milas Güllük'te hayata geçirdiği konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri haline gelen Kırdağ İnşaat, hayata geçirdiği Green Hıll projesini 8 ay sonra teslim ediyor.





Kırdağ İnşaat Güllük'te standartları yükseltti Her bir projesinde ilklere ve yeniliklere imza atmayı bir ilke haline getiren Kırdağ İnşaat, kalite konusunda oluşturduğu üst standartlarla bölgede fark yaratıyor. Projelerinde her bir detayı farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde oluşturan Kırdağ İnşaat Yönetim Kuru Başkam Behçet Kırdağ ile şirketi ve projeleri konuştuk. 


Behçet Bey, Kırdağ İnşaatı yakından tanıyabilir miyiz? 


Kırdağ İnşaat'ı ilk olarak 2004 yılında Kırdağ Sarl  markası ile İngiltere'de kurdum. New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda yaptım. Konuştuğum dil Fransızca olduğu için 2005 yılı başmda şirketi Fransa'ya taşıdım. Hâlihazırda bu şirket yurtdışı faaliyetlerine devam etmektedir. 

Ancak Türkiye'de olan özlem sebebiyle bizleri ülkemizde de bir şeyler yapmaya yönlendirdi. 2008 yılında Milas'ın Güllük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurdum. Ancak Türkiye'ye döndüğümde ortamı pek bilmiyordum. En büyük destekçim şuan birlikte çalıştığım kardeşlerim oldu. Kardeşlerimle birlikte gece gündüz demeden sürekli çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.

 

¦ Kırdağ İnşaatı ön plana çıkaran özellikler nelerdir?

 

Bölgenin ISO 9001 Kalite Standartlarında hizmet veren tek İnşaat Firmasıyız. Sektörümüzde son gelişmeleri, son teknolojileri yalandan takip ediyoruz. Her zaman iyi hizmet vermeye devam edeceğiz. 


¦ Behçet Bey devam eden projeleriniz nelerdir? 


Biz bu bölgede insanların güven duyduğu teveccüh gösterdiği bir inşaat şirketiyiz. Türkiye'nin en gözde ve değerli yatırım merkezi olan Güllük'te birbirinden değerli projelere imza attık. Kısa sürede tamamladığımız projelerde yatırım sahiplerinin inşaatın başlangıcından tamamlanmasına kadar olan süreçte bile yatırımlarının kat ve kat arttıkları gördüler. Bu yüzden konut sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği bir marka olduk. Şuan devam eden 300 konutluk bir alanımız var. Kimisinin satışı bitti, kimisiniz satışı devam ediyor. Şuan ise konsept bir proje olan Green Hıll ve Kırdağ&Neka Rezidans projelerimizin yapımı devam ediyor. Kırdağ&Neka Rezidans, denize 15 metre uzaklıkta, 66 daireden oluşan, havuzu sosyal tesisleri gibi sosyal donatı alanları oldukça zengin olan özel bir proje. 


¦ Green Hıll'de projeniz özellikleri nelerdir? 


6 Dönüm üzerine inşaa edilen Green Hill Güllük Evleri 8 Blok üzerinde toplam 4 işyeri ve 66 daireden oluşmaktadır. 


Projemiz; Güllük Çarşı Meydanına 1900 metre, Havalimanına 10 Km, Sahile sıfır konumdadır. 24 adet 240 m2 oturma alanına sahip 5+1 Dubleks, 42 adet 145 m2 oturma alanına sahip 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin bulunduğu sitede toplam 500 rn2 kapalı sosyal tesis bulunmakta olup, bu tesis içerisinde sauna, ısıtmalı kapalı havuz ve cafe-bar bulunmaktadır. Yine aynı proje dâhilinde 2000 m2 açık alan bulunmakta olup, bu alan içerisinde açık havuz, peyzaj yaşam alanları, çocuk parkı bulunmaktadır. 


PROJEYE OLAN İLGİ BİR HAYLİ FAZLA 


Güllük'te benzerine rastlanmayan bir proje. Green Hıll projesini gören insanlar mimarisinden, kullanılan malzemeden, konumundan etkileniyor. Sosyal yaşam alanlanının bir hayli zengin olması, Green Hıll Projesine olan ilgiyi arttırdı. Öyle ki; geçtiğimiz ay içerisinde Türkiye'nin önde gelen Ünlülerinden Bülent Ersoy'a ve Tekin Karabey'e Villa sattık. Daha birçok ünlü şuan itibariyle Firmamıza akın etmektedir. 


Habertürk Ek 


İletişim : 0212 607 20 92-93



Geri Dön