24 / 04 / 2024

Green Pine ev fiyatları! 31 Ocak'ta teslim!

Green Pine ev fiyatları! 31 Ocak'ta teslim!

Firma: Gökkar İnşaat

Proje: Green Pine

Green Pine ev fiyatları 155 bin liradan başlayarak değişiyor. 31 Ocak'ta ilk etabı teslim edilecek olan Green Pine Maslak projesinin ikinci etabında satışlar bu ay içerisinde başlıyor...




Gökkar İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Green Pine  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Maslak Ayazağa bölgesinde hayata geçiriliyor. Green Pine ev fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Green Pine Evleri Ayazağa projesi 2 etap olarak tasarlandı. Birinci etabı 31 Ocak'ta teslim edilecek olan Green Pine Evleri Ayazağa projesinin ikinci etabında satışlar bu ay içerisinde başlıyor. Green Pine projesi toplam 10 bloktan oluşuyor.


Green Pine Evleri Ayazağa projesinin birinci etabında 2 blok inşa edildi. Green Pine Evleri projesinin ikinci etabında ise bitişik nizamda 8 blok inşa edilecek. Green Pine Evleri Ayazağa projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.



Green Pine ev fiyatları!


Green Pine ev fiyatları birinci etapta 155 bin liradan başlayarak değişiyor. Çeşitli sosyal donatıların yer aldığı Green Pine Evleri Ayazağa projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Green Pine Ayazağa satış ofisi ile 0212 289 72 75 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Green Pine Evleri Ayazağa projesinin birinci etabında 104 adet daire, ikinci etabında 366 adet daire yer alıyor.



Green Pine Evleri nerede?

Green Pine Evleri adres : Ayazağa Mah. 125. Sok No:57 Şişli/İSTANBUL



Tel : 0212 289 72 75 

Web: www.greenpine.com.tr


projeye sor



Geri Dön