27 / 04 / 2024

GRI Europe Summit Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti!

 GRI Europe Summit Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti!

Avrupa’nın En Prestijli Gayrimenkul Zirvesi “GRI Europe Summit” Global Yatırım Holding’in Gold Sponsorluğunda Gerçekleşti



Bu yıl 11-12 Eylül tarihlerinde Paris’te düzenlenen ve Global Yatırım Holding’in Gold Sponsorluğunda gerçekleşen GRI Europe Summit’e Dünya’nın ve Avrupa’nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı.


Avrupa gayrimenkul piyasasının önemli konularının gündemde olduğu zirvede, Global Yatırım Holding sponsorluğunda “Türkiye’de Büyüme ve Demografi / Yabancı Yatırımcı Geri Mi Dönüyor?” paneli de düzenlendi. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman’ın yöneticiliğini yaptığı panelde, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yönelik yeni yatırım arayışları mercek altına alındı.


Global Yatırım Holding, gayrimenkul iştiraki olan Pera GYO ile katıldığı zirvede çok sayıda yabancı yatırımcı ile yeni gayrimenkul projeleri üzerinde görüşmeler gerçekleştirip, fikir alışverişinde bulunurken,önümüzdeki dönemlerde gerçekleşebilecek ortak projelere yönelik önemli adımlar da attı.


peragyo.com


Geri Dön