16 / 04 / 2024

GROHE su sıcaklığının duş süresince sabit kalmasını sağlıyor!

GROHE su sıcaklığının duş süresince sabit kalmasını sağlıyor!

GROHE’nin yeni nesil termostatik Grohtherm 2000 New serisi artırılmış güvenlik ve ek konfor sunuyor. İstenilen su sıcaklığına hızla ulaşarak su sıcaklığının duş süresince sabit kalmasını sağlıyor...



Yeni mutfak bataryaları GROHE Minta Touch, dokunmatik özelliği sayesinde çıkış ucu veya gövdesine dokunularak çalıştırılabiliyor. GROHE Minta Touch ile temizlik parmaklarınızın ucunda.


Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı üreticileri arasında olan GROHE, kalite, tasarım, teknoloji ve sürdürülebilirlik öncelikli yaklaşımıyla geliştirdiği yeni ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor.  Mutfakta yepyeni bir dönem başlatan GROHE Minta Touch eviye bataryası ve yeni nesil termostatik Grohtherm 2000 New serisi, özellikle kadınlarn evdeki yaşamını kolaylaştıran özellikler içeriyor.


Sabit Sıcaklıkta Banyo Keyfi İçin Grohtherm 2000 New!


Dünyanın en hassas termometresi olan cildiniz dikkate alınarak tasarlanan GROHTHERM 2000 New termostatik batarya, sıcak su akışı sırasında bile ısınmayan yüzeyi ile bebeğinize ve size mükemmel bir banyo deneyimi sunuyor.


Grohtherm 2000 New’deki GROHE TurboStat® teknolojisi, duş aldığınız süre boyunca su sıcaklığını sabitler ve sizin için korur.


Yüzeyin ısınmasını engelleyen GROHE CoolTouch® teknolojisi, bebeğinizin hassas cildinin sıcaktan yanmasını önler. Tüm bu teknolojilerin yanı sıra şelalelerin geniş ve güçlü akışından ilham alınarak tasarlanan Grohtherm 2000 New, banyolarda estetik bir atmosfer yaratır.


GROHE Minta Touch ile temizlik parmaklarınızın ucunda...


Parmaklarınız kirli, yağlı, yapışkan veya pis mi? Hiç sorun değil; dokunmatik özelliği sayesinde tek yapmanız gereken elinizin tersi, bileğiniz veya  kolunuz  ile hafifçe dokunmak. Böylece eliniz kirli olduğunda bile  bataryanızın temiz kalması mümkün.


Kadınların mutfakta geçirdikleri zamanı daha konforlu ve pratik hale getiren, oldukça hijyenik ve etkileyici şekilde su tasarrufu sağlayan bu kullanım şekli, EasyTouch teknolojisi sayesinde mümkün hale geliyor. Minta Touch aynı zamanda GROHE SilkMove® teknolojisine sahip kumanda kolu kullanılarak da çalıştırılabiliyor. Tüm bunların sonucunda kadınların mutfakta geçirdikleri sürede yepyeni bir rahatlık sunan bir armatür ortaya çıkıyor.




Geri Dön