19 / 03 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul, KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., 2019 yılı için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçiminin tescili hakkında açıklama yaptı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin 23 Mayıs 2019 tarihli olağan genel kurul kararı 13 Haziran 2019 tarihinde tescil edildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimizin 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin 23.05.2019 tarihli olağan genel kurul kararı 13.06.2019 tarihinde tescil edilmiştir.


Geri Dön