27 / 04 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nd (KAP) yönetim kurulu üyeleri hakkında açılan dava hakkında açıklama yaptı.

GSD Holding A.Ş.'nin eski bağlı ortaklığı Tekstilbank A.Ş. (yeni ünvanıyla ICBC Turkey Bank A.Ş.) tarafından 1996 yılında kullandırılan ve yasal takip işlemleri başlatılan bir kredi ile ilgili olarak banka görevli personelince icra edilen hukuki işlemler nedeniyle, 2010 yılında Tekstilbank A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan ve halen GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'le hiçbir ilgisi bulunmayan dava, şirketin sermaye yapısını ve yatırımcılarını etkileyecek bir unsur içermemekle beraber, ilgili mevzuat gereği açıklama yapılmaktadır.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
GSD Holding A.Ş.'nin eski bağlı ortaklığı Tekstilbank A.Ş. (yeni ünvanıyla ICBC Turkey Bank A.Ş.) tarafından 1996 yılında kullandırılan ve yasal takip işlemleri başlatılan bir kredi ile ilgili olarak banka görevli personelince icra edilen hukuki işlemler nedeniyle, 2010 yılında Tekstilbank A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan ve halen Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açılmıştır.  Şirketimizle hiçbir ilgisi bulunmayan dava, şirketimizin sermaye yapısını ve yatırımcılarımızı etkileyecek bir unsur içermemekle beraber, ilgili mevzuat gereği açıklama yapılmaktadır.


Geri Dön