25 / 04 / 2024

GSS ve Bağ-kur borcu olanlar müjde! Yıl sonuna kadar ücretsiz! 

GSS ve Bağ-kur borcu olanlar müjde! Yıl sonuna kadar ücretsiz! 

Yaklaşık 4 milyon kişinin faydalanabileceği düzenleme ile Genel Sağlık Sigortası ve Bağ- Kur borcu olan vatandaşlar 2022 sonuna kadar ücretsiz Sağlık Bakanlığı ve üniversite hastanelerine gidebilecek.



Genel Sağlık Sigortası ve Bağ-Kur borcu olan milyonlarca vatandaş, 2022 yılı sonuna kadar ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Prim borcu olan Bağ-Kur vatandaşları ve GSS prim borcu olanlar, Sağlık Bakanlığı ve üniversite hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Borçlu vatandaşın bakmakla yükümlü olduğu kişiler de ücretsiz sağlık hizmeti hakkından yararlanacak.

A Haber'de yer alan habere göre; 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla GSS prim borcu olan vatandaşlara sağlık hizmeti alabilmeleri için verilen süre doldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı'nın ücretsiz sağlık hizmetine ilişkin kararı dün itibarıyla yürürlüğe girdi. İşte o karar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön