26 / 04 / 2024

GT Business Magazin Dergisi 1 Ağustos'da Körfez'de yayına başlıyor!

GT Business Magazin Dergisi 1 Ağustos'da Körfez'de yayına başlıyor!

GULF NEWS katkılarıyla Türkiye’deki sektörel yatırım-ticaret fırsatlarını Körfez ülkelerine tanıtacak, GT BUSINESS Magazin Dergisi , Digital Dergi ve Web Tv yayınları 1 Ağustos 2013'de Körfez de...



GULF NEWS katkılarıyla Türkiye’deki sektörel yatırım-ticaret  fırsatlarını Körfez (Suudi Arabistan,Kuveyt,Bahreyn,Katar,BAE,Umman)ülkelerine tanıtacak, GT BUSINESS Magazin Dergisi , Digital Dergi ve Web Tv  yayınlar 1 Ağustos 2013'dn itibaren Körfez de yayına başlıyor.


GT BUSINESS Magazin Dergisi, Körfez ülkelerindeki tüm Sanayi ve Ticaret odalarına, Yatırım ajanslarına, Sektörel kuruluşlara,yatırımcı ve finansman şirketlerine, bankalara, üst düzey devlet  ricaline, Emirlik ailellerine, bakanlık ve devlet şirketlerine, gazete-dergi ve basın kuruluşlarına ,finans merkezlerine, serbest bölgelere ve firmalarına gönderilecektir. 

 

GT WebTV: Gulf News katkılarıyla Türkiye’deki sektörel yatırım-ticaret  fırsatlarını Körfez ülkelerine WebTV formatında Videolarla ,Röportajlarla , sunumlarla tanıtacak, Arapça-İngilizce-Türkçe yayın yapacaktır.


Tüm Arap dünyasında etkin olan Gulf News ve diğer gazetelerde Derginin ve GTTV’nin tanıtımlarının yapılacaktır.


Geri Dön