26 / 04 / 2024

Güçlendirme çalışması için boşaltılan bina çöktü!

Güçlendirme çalışması için boşaltılan bina çöktü!

Güçlendirme çalışmaları nedeniyle boşaltılan binanın önünde kontrol için dolaşan ev sahibi Eşiyok bir anda meydana gelen çökme nedeniyle molozların altında kalarak ayaklarından yaralandı. Kalp krizi geçiren Eşiyok yaşamını yitirdi...



Güçlendirme çalışması için boşaltılan 3 katlı binanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Çökme sırasında binanın önünde duran ev sahibi hayatını kaybetti. 

Olay dün, Mecidiye Caddesi üzerinde bulunan Süleyman Eşiyok’a (83) ait 3 katlı binada meydana geldi. Güçlendirme çalışmaları nedeniyle boşaltılan binanın önünde kontrol için dolaşan ev sahibi Eşiyok bir anda meydana gelen çökme nedeniyle molozların altında kalarak ayaklarından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Eşiyok burada tedavi edildiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 


Mahalle sakinleri, büyük bir gürültü ile dışarıya baktıklarında binada çökme olduğunu ve Eşiyok’un da yerde yaralı olarak yattığını söyledi. Vatandaşlar yaşlı adamın çocukları tarafından binaya yaklaşmaması konusunda sürekli uyarıldığını ama kendisinin uyarıları dikkate almadığını söyledi. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön