29 / 03 / 2024

Gül İstanbul Evleri fiyat listesi!

Gül İstanbul Evleri fiyat listesi!

Firma: Aka Yapı

Proje: Gül İstanbul Evleri

Gül İstanbul Evleri fiyat listesi 90 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Aka Yapı tarafından inşa ediliyor olan Gül İstanbul Evleri projesinin son etabında 40 adet daire bulunuyor....




750 metrekare inşaat alanına sahip olan  Gül İstanbul Evleri  projesi  Aka Yapı  tarafından inşa ediliyor. Aka Yapı Gül İstanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Gül İstanbul Evleri fiyat listesi 90 bin liradan başlıyor. Gül İstanbul Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. Gül İstanbul Evleri Esenyurt projesinde 3 oda 1 salon daireler satıldı.


Gül İstanbul Evleri Esenyurt projesi 11 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. 40 dairenin yer aldığı son etap için detaylar 0212 423 92 52 numaralı telefondan Gül İstanbul Evleri Esenyurt satış ofisi ile görüşerek öğrenebilirsiniz.




Gül İstanbul Evleri fiyat listesi!


Gül İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon dairelerin satış fiyatları 90 bin liradan başlarken, 2 oda 1 salon dairelerin satış fiyatları 140 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Gül İstanbul Evleri Esenyurt projesinde konutların ödemeleri yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. 



Gül İstanbul Evleri nerede?

Gül İstanbul Evleri adres : Saadetdere Mah. Oktay Rıfat Cad. no:86 Esenyurt / İstanbul



Gül İstanbul Evleri iletişim bilgisi

Telefon: 0212 423 92 52

Web Adresi: www.gulistanbulevleri.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön