20 / 04 / 2024

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.



İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilen  Gülpark Suits Sefaköy  Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Projede 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunuyor.


Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiklik gösteren projede teslimlerin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Küçükçekmece Gülpark Suits'te daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 10 katlı tek blok halinde yükselen proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Gülpark Suits Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. Projede firma bünyesinde ise 12 ay vade imkanı sağlanıyor.


Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi konum olarak hastaneye 500 metre, E-5 Karayolu'na, okula 400 metre ve çevre restoranlara 200 metre, 212 Alışveriş Merkezi'ne ve Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Sefaköy Gülpark Suit'te teras bahçeleri ve süs havuzları, otopark, mağazalar, yüzme havuzu, 7/24 özel güvenlik sistemleri, kafeterya, hamam ve sauna gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Gülpark Suit Sefaköy adres: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Sefaköy Gülpark Suits iletişim

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön