20 / 04 / 2024

Gülizar Biçer Karaca'dan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

Gülizar Biçer Karaca'dan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Kanal İstanbul etki alanındaki köprülerin rekonstrüksiyon ihalesinin yapılmasıyla ilgili, "Bizler, her gece korona salgını konusunda umutla güzel haberler gelir mi diye beklerken, birileri de rant işlerini takip ediyor" dedi...



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Kanal İstanbul etki alanındaki köprülerin rekonstrüksiyon ihalesinin yapılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Karaca, "Bizler, her gece korona salgını konusunda umutla güzel haberler gelir mi diye beklerken, birileri de rant işlerini takip ediyor" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karaca, yazılı açıklamasında, Kanal İstanbul'un etki alanında kalan tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerinin taşınması ve yeniden inşası için yapılan ihale hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin alındığı bu dönemde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hazine arazileriyle ilgili ihaleleri askıya aldığını ileri süren Biçer Karaca, şöyle konuştu:

"Bizler her gece korona salgını konusunda umutla güzel haberler gelir mi diye beklerken, birileri de rant işlerini takip ediyor. Tedbir amaçlı her türlü faaliyet durduruluyor, çantacılık dışında. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'nın rant ile ilgili söylemlerini şimdi daha iyi anladık."

Teklif veren firmaların da takibinde olduklarını ifade eden Karaca, geçmişteki uyarılarını yinelediklerini belirtti. 

Kanal İstanbul ihalesi tepkilerine Bakanlıktan yanıt!

Engin Özkoç'tan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması! 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki!


Geri Dön