27 / 04 / 2024

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen, hakkında çıkan ‘Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki gösterdi. adL+Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan sanatçı, “Londra’da bir stüdyomuz var, biz yıllardır gider gelir ve orada zaman zaman çalışırız. Ancak İngiltere’de ev falan almadık'' dedi.



Cengiz Abazoğlu imzalı adL sonbahar/kış 2019-20 koleksiyonu, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. 'Düello' ismi verilen defileyi 800'den fazla kişi izledi. Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre; gecenin sürprizi; ünlü şarkıcı Gülşen'in podyuma çıkmasıydı. Gülşen, Cengiz Abazoğlu'nun tasarladığı, üzerinde 300 taş bulunan elbisesiyle defilenin yıldızı oldu. Ünlü şarkıcı, podyumda 'Seyre Dursun Aşk' adlı şarkısının Ozan Çolakoğlu remiksini seslendirdi.

'AZUR, OKUL YAŞINDA DEĞİL'

İlk kez bir defilede bulunduğunu söyleyen Gülşen, oğlu Azur Londra'da okula başlayacağı için oradan ev aldığı haberlerine yanıt verdi. Gülşen, "Londra'da hep stüdyomuz vardı, yıllardır orada çalışıyoruz. Londra'da ev falan almadım ama inşallah alırım. Önceliğim oraya yerleşmek değil. Kendi ülkemde sahne almak, üretmek, performansımı sergilemek istiyorum. Azur, daha 2.5 yaşında. Okul yaşına daha çok var, okula gitmiyor. Biz oradayken yaşıtlarının olduğu yerlerde birkaç saat zaman geçiriyor sadece'' açıklamasında bulundu.


Geri Dön