25 / 04 / 2024

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.



Limak, genç işsizliğe karşı elini taşın altına koyuyor. Limak, devlet üniversitelerinde okuyan mühendis adayları için 'Türkiye’nin Enerji Akademisi'ni kurdu. Şirket bu sayede enerjiye kalifiye iş gücü de sağlayacak.


Limak Enerji hem genç işsizliğe karşı bir çözüm üretmek hem de enerji sektörünün üretim, dağıtım ve pazarlama ihtiyacına uygun kalifiye iş gücü yaratmak hedefiyle harekete geçen şirket, ‘Türkiye’nin Enerji Akademisini’ kurdu. 


Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, Türkiye’nin Enerji Akademisi’nin, sanayi-üniversite işbirliğiyle ortaya çıkan ve  internet üzerinden eğitim veren bir platform olduğu bilgisini verdi. Özdemir, Limak’ın buradaki partnerinin ise Boğaziçi Üniversitesi olduğunu söyledi. 


Engelli okulu açılıyor

Batuhan Özdemir, programın ilk ders zilinin 21 Mart’ta çaldığını söyledi. Limak Vakfı’nın zihinsel ve bedensel engelliler için hayata geçireceği özel okul hakkında da bilgi veren Batuhan Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi. 


Akşam


Geri Dön