20 / 04 / 2024

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Gümüşün onsu ise kapanışta 24,73 dolar oldu.



Gümüşün gram fiyatı dün güne 11,88 lira seviyesinde başlarken, Rusya Lideri Puti'in doğal gazı, dostu olmayan ülkere Rus rublesi ile satılacağı açıklamlarından sonra 12,04 lire seviyesine yükselerek değer kazanan emtialar arasında yerini aldı. Dün piyasaların hareketlenmesine neden olan gelişme neydi? Putin ne açıklama yaptı?

PUTİN AÇIKLAMA YAPTI, PİYASALAR HAREKETLENDİ

Rusya Lideri Putin dünkü son dakika açıklamaları ile dünya gündemine bomba gibi düştü. Rusya lideri Putin,  Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak." dedi. Bu açıklamaların ardından piyasalarda hareketlilik başladı gümüşün gramı11,88 lira seviyesinden 12,04 liraya yükseldi. Peki gümüş bugün güne kaç liradan başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön