19 / 04 / 2024

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yukarı yönlü ibreleri gösterse de 2022 yılından en kötü performansını gösteriyor. Oysaki gümüş altından daha iyi performans gösterebilir diyen uzmanlar yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında neler oluyor? 



GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde düşmeye başladı.  Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen gümüş, altının düşmesi ile de düşüşe geçiyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Bugün sabah gümüşün alış fiyatı 11,75 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,26 TL'den işlem gördü.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 10 TL seviyesine kadar geriledi. Ardından ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları 11 lira seviyelerine sonrasında ise tekrar 12 lira seviyelerine tekrar yükseldi.

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Açıklanan verilerin gümüş fiyatları üzerinde etkili olması beklneiyor.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön