29 / 03 / 2024

Gümüş dibe çöküyor! Gümüşü olanlar dikkat!

Gümüş dibe çöküyor! Gümüşü olanlar dikkat!

12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş haftanın yeni işlem gününde düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri gümüşü olanlar tarafından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 27 Haziran 2022 son dakika...



GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları  yakından takip ediliyor.

 Gümüş dibe çöküyor! Gümüşü olanlar dikkat!

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile birlikte düşüşe geçiyor. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı çevirdi.  Ons altın bugün 1838 dolardan güne başladı. Ons gümüş ise bugün 21,41 dolardan işlem görüyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön