25 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları 17 Mayıs 2022! Gümüş bugün ne kadar? Gümüş düştü mü, yükseldi mi?

Gümüş fiyatları 17 Mayıs 2022! Gümüş bugün ne kadar? Gümüş düştü mü, yükseldi mi?

Milyonlarca vatandaş gümüş fiyatlarını merak ediyor. Yatırımcılar ''Gümüş bugün ne kadar? Gümüş düştü mü, yükseldi mi?'' sorularının cevabını merak ediyor. İşte gümüş fiyatları 17 Mayıs 2022...



Şerife Aydın

Gümüş fiyatların yatırımcılar tarafından sıkı takip ediliyor. Gümüş fiyatları altın fiyatları ile orantılı olarak hareket ediyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları günüş fiyatlarını da etkiledi. Gümüş fiyatlarında ser düşüşşer yaşandı, gümüş 11 liranını altına kadar düştü. 

Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Kapanışta gram altın 938,89 liradan işlem gördü. Peki gümüş fiyatları ne kadar 17 Mayıs 2022?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön