19 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları dalga dalga! Son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları dalga dalga! Son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatlarında son dakika rakamları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Gümüş fiyatlarındaki dalgalanma bugün de devam ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 12 lira seviyesine kadar yükseldi. Son zamanlarda küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyelerine ardından 10 lira seviyesine kadar düştü.

Gümüş fiyatları dalga dalga! Son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...

 Bu düşüş sonrasında gün içinde değer kazanan gümüş fiyatları tekrar 11 lira seviyelerine geldi. Gümüş fiyatları resmen 'dalga dalga'. Öte yandan yatırımcılar ''gümüş alalım mı, bozduralım mı'' sorularınıın yanıtlarını araştırmaya başladı.

ABD enflasyon rakamlarını açıklanması ile altın ile birlite tekar yükselişe geçen gümüş fiyatları, 11 lira seviyelerine kadar yükseldi. Bu seviyelerde tutunamayan gümüş fiyatları tekrar 10 lira bandında düşerken bugün kapanışta tekrar 11 lira barajına geldi.

Peki 15 Temmuz 2022 gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön