25 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Gümüş fiyatları 13 TL barajını geçerek rekora koşuyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları.



Gümüş fiyatları ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Dolar endeksi 106 seviyesine kadar gerileyerek değer kaybetmesi kıymetli metallere yaradı. Altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları kiritk seviye olan 13 TL barajını geçerek rekora koşuyor. Peki sün dakika gümüş fiyatları ne kadar oldu? 15 Kasım 2022 gümüş fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön