16 / 04 / 2024

Dolar zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar acil bakın! Gümbür gümbür geliyor

Dolar zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar acil bakın! Gümbür gümbür geliyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar/TL bugün 18,20 seviyesi ile 2022 yılının zirvesini görüyor. Elinde dolar olanlar acil bakın. İşte son dakika dolar kuru 26 Ağustos 2022...



Dolar/TL için bugün kritik bir gün. Bugün Fed Başkanı'nın vereceği mesajlar takip edilecek. Bugün dolar kuru 18,20 TL seviyesi ile zirveye koşuyor.

Dolar/TL 18,40’lık tarihi zirvesine sınırlı yükselişlerle her geçen gün daha da yaklaşırken piyasalarda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole konuşması, Merkez Bankası’nın (TCMB) son bir haftada attığı adımların devam eden etkileri takip edilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön