26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Gümüş fiyatları yerinde durmuyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Ağustos 2022...



Geçtiğimiz hafta TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladıktan sonra piyasalar hareketlenmeye başladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yükselmeye başladı.

Geçen hafta 12 lira seviyesinde işlem gören gümüş haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Haftanın ilk işlem gününde ise gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün güne yüzde 0,69 artışla başlarken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. 

Gümüş fiyatları bugün güne yuları yönlü başladı. Gümüş fiyatları yerinde durmuyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön