28 / 03 / 2024

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Gümüş fiyatları yerinde durmuyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Ağustos 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen altının düşmesi ile düşüşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 20,07 dolardan değerleniyor. Gümüş alış fiyatı 11,55 TL, satış fiyatı ise 12,09 TL seviyesinde güne başladı.

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 10 TL seviyesine kadar düşmüştü. Ardından ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları 11 lira seviyelerine sonrasında ise tekrar 12 lira seviyelerine kadar tırmandı.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Yatırımcılar dikkat İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön