25 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Bigpara Hürriyet köşe yazarı Stratejist Eral Karayazıcı, gümüş fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki gümüş yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o sorunun yanıtı...



Gümüş fiyatlarındaki güncel durum ve son dakika gelişmeleri gümüş yatırımcıları tarafından yakından izleniyor. Altın fiyatlarında yaşanan artışlar, gümüş fiyatlarını da etkiliyor. Gümüş yatırımcıları, 'Gümüş yükselecek mi?, Gümüş fiyatları ne olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Bigpara Hürriyet köşe yazarı Stratejist Eral Karayazıcı, gümüş fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bigpara Hürriyet köşe yazarı Stratejist Eral Karayazıcı, döviz tabanlı finansal varlıkların son yıllarda popülerleştiğine dikkat çekti. Bu seçeneklerin kendi aralarında yarıştığını, Türk Lirası'nın değer kaybettiğini, bu nedenler de TL'nin karşında döviz tabanlı varlıklarda iyi performansların görüldüğünü aktardı. 

Peki gümüş yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön