20 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi! Son dakika

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi! Son dakika

Ons gümüş fiyatları, yılın ilk 10 ayı içerisinde 17 dolar ile 26 dolar arasında dalgalı bir seyir izlerken; gram gümüş fiyatları ise, yatırımcısına kazandırdı. Peki, gümüş fiyatları ne olacak, yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi.



Stratejist Yusuf Kavak ve Trive Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı gümmüş fiyatları ile ilgili tüm gelişmeleri ve olası senaryoları tek tek cevapladı.

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ve çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine tırmandı. Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetlimetallerin alt üst olmasına neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön