20 / 04 / 2024

Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar '' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor.



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ile paralel olarak yükselip düşen gümüş fiyatları yatırımcıların takibinde kalmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının 2,5 yıl aradan sonra en dip seviye olan 1625 seviyesine gerilemesi ile gümüş fiyatlarında da sert düşüşler yaşandı. 

Fed'in faizleri artırması ile doların güç kazanması kıymetli metaller üzerindeki baskısını yükseltti. Doların zirve rakamlara ulaşması ile altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. 

Ons gümüş fiyatı faiz kararı öncesinde 19 dolar seviyelerinde işlem görürken karar sonrasında 18 dolar seviyelerini test etti. Gümüşün gram fiyatı ise 11 TL seviyelerinden 10 TL seviyesine kadar geriledi. Bu düşüş gümüş yatırımcılarını meraklandırmaya başladı.

Hafta sonun ilk gününde gümüş fiyatları yükselişe geçerken,yYatırımcılar gümüş fiyatları düşecek mi, yüskelecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Konu ile ilgili uzmanlardan gümüş yorumları geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön