25 / 04 / 2024

gümüş fiyatları bugün

gümüş fiyatları bugün

Ons gümüş fiyatları, yılın ilk 10 ayı içerisinde 17 dolar ile 26 dolar arasında dalgalı bir seyir izlerken; gram gümüş fiyatları ise, yatırımcısına kazandırdı. Peki, gümüş fiyatları ne olacak, yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi.

1 gram gümüşün ne kadar olacağı belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüşteki dalgalanmaların devam etmesi ile, gümüş yatırımcılarının uzun zamandır beklediği sorunun yanıtı Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş 1 gram gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. 

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş için yeni tahminlerini açıkladı. Yaşanan düşüşlerin kalıcı olmayacağını söyleyen Memiş, alım fırsatlarına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı...

Gümüş 12 TL sınırına geldi! Yatırımcıların yüzü sonunda gülüyor! Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş fiyatları 3 Ekim günü yükselişe geçti. 10 TL seviyesine kadar gerileyen  gümüş yükselerek 12 TL sınırına geldi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 3 Ekim 2022...

Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar '' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor.

Gümüş almak isteyenler tam zamanı! Yatırımcılar dikkat! Gümüş almak isteyenler hemen baksın

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda düşüşe geçti. Bu düşüş gümüş almak isteyenler için bir fırsat oluşturdu. Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüşü almak isteyenler baksın! İşte son dakika gümüş fiyatları 31 Ağustos 2022...

Elinde 1 gram bile gümüşü olan acil baksın! Gümüş bu kadar olacak! Net tarih açıklandı!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sert düşüşler yaşayan gümüşün ne zaman yükseleceği merak ediliyor. İşte gümüş için net  tarih geldi. Gümüş fiyatları bu kadar olacak.. Son dakika..

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Gümüş resmen tuzla buz oldu. İşte gümüş fiyatlarında son durum...

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmiş olsa bile yurt içi piyasalarda 12 lira seviyesi üzerinde işlem görüyor. 

Gümüşün gram fiyatı 10 TL oldu! Gümüş resmen kül oldu! 1 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları 1 Temmuz Cuma günü itibari ile 10 liradan işlem görüyor. Gümüş fiyatları bugün resmen kül oldu. İşte 1 Temmuz 2022 gümüş alış satış fiyatları...

Gümüş eriyor! Yatırımcılar şok içinde! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika gümüş fiyatları 1 Temmuz 2022

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüş resmen eriyor. Güncel gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar şok içinde! İşte son dakika gümüş fiyatları 1 Temmuz 2022...

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bu rakamlara odaklandı! Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, yatırımcıları tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın yeni işlem gününde fırladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son dakika 20 Haziran 2022...

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, Rus savaş gemilerinin Karadeniz’de yük gemisine uyarı ateşi açması sonrasında yükseldi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

1 gram bile altını olan nefes bile almadan baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları....

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Buğdayda bir haftanın dip seviyesi! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? Borsa borsa açıklandı!

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratlarında bir haftanın dip seviyesine düşüldü. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? Hangi borsada buğday, arpa, mısır kaç lira oldu? 

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

gümüş fiyatları bugün Haberi

gümüş fiyatları bugün

Stratejist Yusuf Kavak ve Trive Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı gümmüş fiyatları ile ilgili tüm gelişmeleri ve olası senaryoları tek tek cevapladı.

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ve çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine tırmandı. Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetlimetallerin alt üst olmasına neden oldu.

Haftanın üçüncü işlem gününde, Fed üyelerinden gelen şahin mesajlar, Dolar endeksinde ve ABD tahvil faizlerinde yaşanan yükseliş değerli emtialar üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. 

Gümüş Fiyatları hafta başında dolar endeksinin yükselişine ara vermesiyle nefes alırken; bugün değer kaybetmeye devam ediyor.

Majör merkez bankalarının faiz artırımına yönelik adımları, gümüş fiyatları üzerinde baskı oluştururken; diğer...