26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,19 düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak ederken net yanıt yanıt İslam Memiş'ten geldi.



Son zamanlarda sert yükselişlerle rekora imza atan gümüş fiyatlarında  bugün rüzgar tersine döndü. Gümüş fiyatları yeni güne yüzde 0,19 düşüşle başladı. Gümüş fiyatlarındaki düşüşü gören yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna yanıt arayanlar için net yanıt Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili yatırımcıları uyararak gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön